• geplande nesten pagina
https://www.reliable-webhosting.com/ cheapest web host

Geplande nesten

Op dit moment hebben wij geen pups. Eind Augustus 2016 verwachten wij weer pups, de zwangerschap van Pippa is inmiddels bevestigd!

Raff x pippa klein

Pippa is de allereerste pup die geboren is in onze kennel van ons allereerste nest.
Ze is geboren met een keizersnede omdat de bevalling van haar moeder Mimmu niet doorzette. Eenmaal begonnen aan de keizersnede zag de dierenarts al snel waarom, Pippa was een forse pup die ook nog eens in stuit lag.
Samen met haar 3 zusjes en 5 broertjes vormde ze een vrolijk en levendig nest waar we nog vaak met plezier aan terugdenken. Pippa is dus haar hele leven al bij ons.
Pippa is een vrolijke hond, heel erg lief en ontzettend aanhankelijk. Het liefst zit zij de hele dag op schoot om te knuffelen. Toch waakt zij ook goed, als ze buiten is en ze hoort iets buiten haar eigen terrein dan maakt ze zich groot en komt er een keer een harde woef.
Ze is lief met alle andere honden, mensen en kinderen vindt ze fantastisch. Een sociale hond die het leuk vindt om met ons mee te gaan.
Qua gezondheid is Pippa alles wat een fokker zich wenst. Ze heeft A heupen, is ED vrij en is nog nooit ziek geweest.

Raff is onze eigen reu, sinds hij 8 weken oud is, woont hij al bij ons in huis.
Raff heeft vele shows bezocht, waar Raff het erg goed deed. Zo is hij Nederlands kampioen en heeft hij op de show in Eindhoven het zelfs tot Best in Show geschopt.

Raff is een heel rustige hond die nu op zijn oude dag graag buiten van het zonnetje geniet.
Als hij dan weer naar binnen wilt, kom je er niet vanaf met een klein koekje. Nee Raff weet heel goed dat er ook groter snoep te krijgen is.
Raff heeft net als Pippa A heupen en is ED vrij, ook hij is nooit ziek. Raff heeft een paar keer gedekt en er lopen een paar mooie nakomelingen van hem in Nederland, België, Frankrijk en Engeland rond.

 Als u meer informatie wilt over dit nestje kunt u contact met ons opnemen.

Aankondiging verkleind

Nest Pippa & Sam

Vader: Leatherneck 'N Boulderridge Divide Et Impera
Moeder: Divide Et Impera For Your Eyes Only
Geboren: Half September


Lees meer...

Laatste nieuws

3 juni 2019
Pagina herplaatsers bijgewerkt.

989 IMG 0894 2

Lid van:

logoBMCN

 

Logo RVB