• Herplaatsers paginas

Herplaatsers

Wegens beëindigen van de kennel, zoeken wij voor een aantal honden een fijn gezin.
Al onze honden hebben een stamboom, dna-certificaat en dierenpaspoort en zijn in huis opgegroeid.

We nemen de tijd om voor alle honden hieronder een plek te vinden die voldoet aan onze eisen.
We plaatsen geen teven bij andere teven en geen reuen bij andere reuen. Onze honden kunnen prima met andere honden overweg, echter bij 2 volwassen honden van hetzelfde geslacht is er altijd een risico dat er geen klik is en dat willen we voorkomen. Alle honden worden als huishond verkocht.

Heeft u interesse in een van onze honden, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

   

Paige

Paige is een blonde teef van bijna 5 jaar oud. Ze is kerngezond en fit, heeft een stamboom, dna certificaat en dierenpaspoort. Haar ideale nieuwe situatie zou bij mensen zijn zonder kinderen, die genoeg tijd hebben om met haar te gaan wandelen. Ze is erg aanhankelijk en houdt ervan veel aandacht te krijgen.

Prijs op aanvraag

IMG 20190818 WA0014    IMG 20190818 WA0020    IMG 20190818 WA0017
     
   

Muffin

Voor deze mooie, gestroomde teef zijn we op zoek naar een fijn gezin waar ze de rest van haar leven door mag brengen. Ze is 3 jaar oud, heeft een stamboom, dna certificaat en dierenpaspoort. Wandelen aan de lijn kan ze prima, ze is zindelijk en houdt van autorijden. Ze is lief voor mensen en kinderen van alle leeftijden. Ze kan prima met andere honden overweg, andere huisdieren is ze niet bekend mee. Kenmerkend voor haar, is haar zeer vrolijke karakter. Ze is gelukkig als ze veel aandacht krijgt en mee op stap mag.

Prijs: op aanvraag

Muffin1    Muffin2    IMG 20190818 WA0004   IMG 20190818 WA0008
     
   

Lilly - reeds herplaatst
Deze gestroomde teef van 5 jaar oud zoekt een fijne plek waar ze de rest van haar leven mag doorbrengen. Ze is eraan gewend veel samen met een andere hond te zijn. Ze heeft een stamboom en dierenpaspoort. Het is een heel lief hondje die graag buiten is, ze kan uren in de tuin doorbrengen maar ook wandelen vindt ze fijn. Ze is lief voor mensen, kinderen en andere honden. Andere huisdieren dan honden is zij niet gewend.

Prijs: op aanvraag

Lilly     
     
   

Holden - reeds herplaatst
Hlden is een atletische brindle reu van 5 jaar oud. Een echte lieverd die al zijn hele leven met zijn zusje Lilly samen is. Met andere teven kan hij ook prima opschieten.
Het liefst wordt hij ergens samen met zijn zusje geplaatst.
Holden is kerngezond en houdt van wandelen. Ook zou hij ( samen met zijn zusje ) graag op een plek terechtkomen waar veel ruimte is en zij samen lekker los op een stuk grond plezier kunnen maken.

Holden2     
     
   

Pippa - reeds herplaatst
Pippa is een lieve en gezonde hond van 5 jaar oud.
Ze is lief voor alle mensen en kinderen. Met andere honden kan ze ook prima al speelt ze wel graag de baas. 
Wandelen doet ze graag, zowel aan de lijn als los. 
Pippa is in huis opgegroeid en krijgt graag veel aandacht.
Onze voorkeur heeft het om Pippa ergens te plaatsen waar ze samen met een reu is of de enige hond is.

993 IMG 8140     
     
     
   

 

     
   

 

Laatste nieuws

3 juni 2019
Pagina herplaatsers bijgewerkt.

989 IMG 0894 2

Lid van:

logoBMCN

 

Logo RVB