• Herplaatsers paginas

Herplaatsers

Wegens beëindigen van de kennel, zoeken wij voor een aantal honden een fijn gezin.
Al onze honden hebben een stamboom, dna-certificaat en dierenpaspoort en zijn in huis opgegroeid.

We nemen de tijd om voor alle honden hieronder een plek te vinden die voldoet aan onze eisen.
We plaatsen geen teven bij andere teven en geen reuen bij andere reuen. Onze honden kunnen prima met andere honden overweg, echter bij 2 volwassen honden van hetzelfde geslacht is er altijd een risico dat er geen klik is en dat willen we voorkomen. Alle honden worden als huishond verkocht.

Heeft u interesse in een van onze honden, stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

   

Lilly
Deze gestroomde teef van 5 jaar oud zoekt een fijne plek waar ze de rest van haar leven mag doorbrengen. Ze is eraan gewend veel samen met een andere hond te zijn. Ze heeft een stamboom en dierenpaspoort. Het is een heel lief hondje die graag buiten is, ze kan uren in de tuin doorbrengen maar ook wandelen vindt ze fijn. Ze is lief voor mensen, kinderen en andere honden. Andere huisdieren dan honden is zij niet gewend.

Prijs: op aanvraag

Lilly     
     
   

Holden - reeds herplaatst
Hlden is een atletische brindle reu van 5 jaar oud. Een echte lieverd die al zijn hele leven met zijn zusje Lilly samen is. Met andere teven kan hij ook prima opschieten.
Het liefst wordt hij ergens samen met zijn zusje geplaatst.
Holden is kerngezond en houdt van wandelen. Ook zou hij ( samen met zijn zusje ) graag op een plek terechtkomen waar veel ruimte is en zij samen lekker los op een stuk grond plezier kunnen maken.

Holden2     
     
   

Pippa - reeds herplaatst
Pippa is een lieve en gezonde hond van 5 jaar oud.
Ze is lief voor alle mensen en kinderen. Met andere honden kan ze ook prima al speelt ze wel graag de baas. 
Wandelen doet ze graag, zowel aan de lijn als los. 
Pippa is in huis opgegroeid en krijgt graag veel aandacht.
Onze voorkeur heeft het om Pippa ergens te plaatsen waar ze samen met een reu is of de enige hond is.

993 IMG 8140     
     
   

Grey - reeds herplaatst
Voor deze 2 jaar jonge reu zijn we op zoek naar een fijn gezin om de rest van zijn leven door te mogen brengen. Hij is afkomstig uit kampioenslijnen, heeft een stamboom, dna certificaat en dierenpaspoort. Hij is kerngezond en er is bij ons veel informatie over zijn voorouders en diens gezondheid aanwezig. 
Het is een fitte, atletische hond die houdt van wandelen. Aan de lijn loopt hij netjes mee, los kan hij ook maar hij luistert niet onvoorwaardelijk als hij bijvoorbeeld een ree in het vizier krijgt.
Hij is vanaf zijn geboorte in huis opgegroeid, zindelijk en is gewend om in een bench te slapen en een paar uurtjes alleen te blijven. Hij is heel lief voor mensen, ( kleine ) kinderen zijn ook geen probleem.
Hij is andere honden gewend en kan prima met teven overweg. Hij wordt niet bij een andere reu geplaatst. Met andere huisdieren dan honden is hij niet bekend.
Autorijden is voor hem een feestje.
We zoeken een plek voor hem waar hij onderdeel van het gezin is, veel aandacht krijgt, niet de hele dag alleen is en eventueel met een andere hond ( teef ) is.

Prijs: op aanvraag

29542232 2082826098411247 8637251704342282387 n    36913026 2231511726876016 5591214620938338304 o 
     
   

Muffin
Voor deze mooie, gestroomde teef zijn we op zoek naar een fijn gezin waar ze de rest van haar leven door mag brengen.
Ze is 2 jaar oud, heeft een stamboom, dna certificaat en dierenpaspoort.
Wandelen aan de lijn kan ze prima, ze is zindelijk en houdt van autorijden.
Ze is lief voor mensen en kinderen van alle leeftijden. Ze kan prima met andere honden overweg, andere huisdieren is ze niet bekend mee.
Kenmerkend voor haar, is haar zeer vrolijke karakter. Ze is gelukkig als ze veel aandacht krijgt en mee op stap mag.

Prijs: op aanvraag

Muffin1    Muffin2 
     
   

Reeds herplaatst - Een mooie rode reu met een hart van goud zoekt een plek om de rest van zijn leven door te brengen. Hij is 2 jaar oud, kerngezond, heeft een stamboom, dna certificaat en dierenpaspoort.
Hij is zeer fit en gaat graag een flink stuk mee wandelen. Hij loopt netjes aan de riem maar loopt ook los en luistert dan prima. Het is een lieve hond, die graag onder de mensen is. Ook kinderen vindt hij fantastisch. Met andere huisdieren dan honden is hij niet bekend.

Prijs: op aanvraag

IMG 50181   IMG 50471

Laatste nieuws

3 juni 2019
Pagina herplaatsers bijgewerkt.

989 IMG 0894 2

Lid van:

logoBMCN

 

Logo RVB